Masthead header

Surfing – Zafer lever på surfing

Surfing – Zafer Taylor, surfproffs

Surfing ZaferFotograf SurfingSurfing Fotograf

Surfing, Sverige och vinter, är det möjligt?

Enligt Zafer Taylor är det inte bara möjligt, utan snarare vardag. Zafer har under hösten och vintern surfat nästan varje dag! Han lever på surfing, bygger brädor, lagar brädor, hyr ut brädor och har surfskola. Idag när jag hälsade på gjorde han en bräda till sig själv, the Arm, läckert gul och borde enligt byggherren själv vara perfekt för vågorna i Mölle.

 

Gitarrtekniker – Peters Gitarrverkstad

Gitarrtekniker i Helsingborg – Peters Gitarrverkstad

Gitarrtekniker i Helsingborg

Peters gitarrverkstad på Tågaborg är ett välkänt tillhåll för gitarrister, även Per Gessle lämnar sina gitarrer till Peter för reparationer och justeringar.

Parkour – Zyrken upphäver tyngdlagen

Parkour – Zyrken i Helsingborg

Parkour ZyrkenParkour ZyrkenParkour ZyrkenParkour ZyrkenParkour Zyrken

Parkour i Helsingborg.

Jag träffade idag den mycket trevlige och imponerande Zyrken, eller Marcus Gustafsson som han egentligen heter. Jag skulle ta lite bilder på både enkla och lite mer avancerade trick för TT Spectra. Marcus är mycket professionell och visste precis vad jag ville ha, jag tycker bilderna blev rätt snygga…

Champions League – nu är MFF klara för gruppspel

Fotograf Malmö – MFF klara för Champions League

Fotograf Malmo

Fotbollsfotograf

Helsingborg_Fotograf

Fotograf_Helsingborg

Malmo_Fotograf

Fotograf_Malmo

Fotograf_Helsingborg

Helsingborg_Fotograf

Helsingborg_Fotograf

Sportfotograf

Malmo_Fotograf

Sportfotograf_Malmo

Fotograf_Malmo

Malmo_Fotograf

 

Fotograf Malmö – Malmö FF skulle ju vara chanslösa mot  FC Red Bull Salzburg, eller vad tidningarna kallar mini-Bayern. Österrikarna anses väl ha åtminstone ett par växlar mer än Malmö FF och snacket i pressrummet var ungefär att man hoppades att inte Salzburg skulle döda matchen för fort, så att det åtminstone skulle bli en spännande kväll… Nu blev det ju inte riktigt så… Efter 11 minuter stod det 1-0, efter 18 minuter slog Magnus Eriksson in 2-0! Starten var närmast chockartad, och känslan var att Malmö var giftigare än spelarna som är sponsrade av Red bull under hela första halvlek. Men Salzburg behövde bara göra ett mål för att få fram en förlängning. I andra halvlek var FC Salzburg spelmässigt överlägsna, men lyckades inte få hål på de tappert kämpande MFF:arna. När så match-hjälten Markus Rosenberg i 84:e minuten fintade bort både back och målvakt och promenerade in med bollen i mål var saken helt klar. Avancemanget till Champions League var klart. Nu blir det spnnande att se vad det blir för gäster på Swedbank stadion under hösten, man kan man ju hoppas på Real Madrid, PSG och Liverpool. Det skulle vara något att bita i. Champions League, here we come!