Masthead header

Fotograf Malmö

Fotograf Malmö Limhamn Hyllie

Fotograf Malmö Professionell Fotograf

Företagsfotograf Björn Lindgren tar bilder från stort till smått, långsamt till snabbt, högt till lågt och levererar snabbt och smidigt ett högklassigt bildmaterial till företag, myndigheter, magasin och tidningar. Tillsammans med dig arbetar vi fram en lösning som är det bästa för just dig och ditt företag. Jag har erfarenhet av att fotografera arkitektur, industri, reklam, porträtt, reportage, sport mm. Är ni i behov av bilder, hör av er till mig, så hjälper jag er till en bra lösning som passar just ert företag.

Produktfotograf Malmö Limhamn Arlöv

Behöver du produktbilder till web, annonser eller andra trycksaker, i miljö eller för friläggning? Vänd er då till mig, jag fixar snabbt och smidigt bilder i vackert ljus. Reflexfritt eller skuggfritt om så önskas.

Arkitekturfotograf Malmö Skåne

Att fotografera arkitektur är en härlig utmaning, både exteriör och interiör. Det är spännande att leta vinklar, rätt ljus och känna in och fånga byggnadens karaktär.

Björn utför fotograferingar bl.a. i följande orter: Malmö, Arlöv, Limhamn, Ön, Kirseberg, Bulltofta, Rosengård, Lindängen, Burlöv, Örestad, Lomma, Barsebäck, Oxie, Vellinge, Hököpinge, Tygelsjö, Västra Klagstorp, Bunkeflostrand, Höllviken, Falsterbo, Skanör, Ljunghusen, södra Sverige, Sydsverige, Skåne, Öresund, Öresundsregionen, Löddeköpinge, Furulund, Stångby, Lund, Lomma, Åkarp, Arlöv, Staffanstorp, Klågerup, Hyllie, Innerstaden, Söder, Bara, Svedala, Oxie, Tygelsjö, Vintrie, Skumparp, Strandhem, Klagshamn.