Masthead header

För hög Standard för dimmigt Helsingborg i Europa League

Det var inte bara Helsingborgs fotbollsspelare som hade bekymmer under matchen mot Standard Liege… Även somliga fotografer hade problem. Var jag än satte mig så blev det fel. Trots fyra mål i matchen hade jag inte ett enda vettigt jubel, sånt är viktigt för tidningarna. Idag var det viktigt för mig med Belgiskt jubel också, eftersom mina bilder även gick till Reuters och AP. Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa och hoppas att det duger ändå. Inte nog med att jag hela tiden satt fel, en stund in på matchen vällde också dimman in och blev bara värre. Mot mitten av planen var dimman så tjock att det knappt gick att ta några bilder. Men, återigen, man kan bara göra sitt bästa. Hur som helst var det synd att Helsingborg missar fortsatt Europaspel, synd också att Peter Larsson, som gjorde sin sista match för HIF idag fick lämna Olympia som förlorare. Lycka till Peter!